Dele dine billeder og videoer på Dropbox

Brug Galleri til at sende dine billeder og videoer til Dropbox. Du kan så dele linket til din Dropbox, så dine venner kan se dine billeder og videoer.

Sende dine billeder og videoer til Dropbox fra Galleri

1. Åbne programmet Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på Del > Dropbox.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil sende, og tryk på Næste.
  5. Vælg en mappe på Dropbox og tryk så på Overfør.
Tip:
Du kan se dine sendte filer fra Galleri ved at placere dem i mappen Billeder i din Dropbox. Eller du kan oprette en mappe i Billeder og sende dem til denne mappe.

Automatisk overførsel af kamerabilleder

Dine nye billeder overførs automatisk, hvis du har aktiveret funktionen Kameraoverførsel, da du konfigurerede din Dropbox-konto på HTC One SV. Hvis du ikke har slået den til før, kan du aktivere den i indstillingerne til Dropbox.
  1. Åbne programmet Dropbox.
  2. Tryk på > Indstillinger > Slå kameraoverførsel til.
  3. Vælg den forbindelsestype til internettet, du vil bruge, til at overføre dine billeder og videoer til Dropbox.
  4. Tryk på Tænd.

Vise dine overførte billeder og videoer fra Galleri

Du kan få adgang til mappen Kameraoverførsler med undermapper under mappen Billeder på din Dropbox fra Galleri. De vises som album.
  1. Åbne programmet Galleri.
  2. Tryk på > Album > Dropbox.
  3. Når du ser en meddelelse, der viser, at HTC Sense vil have adgang til Dropbox, skal du trykke på Tillad.
  4. Tryk på et album for at se billeder og videoer i det.

Dele linket til din Dropbox

Del linket til hele dit album med billeder og videoer på din Dropbox, så andre kontakter kan få adgang til dem.
  1. Fra skærmen Galleri Album trykker du på Dropbox.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på et album, du vil dele, og tryk derefter på Del.
    • Du kan dele et enkelt billede ved at trykke på det for at vise det, og trykke igen på det og så på Del.
  3. Vælg hvordan du vil dele linket til dette album eller billede som f.eks. at sende det via e-mail eller poste det på dine sociale netværk.
Tip: Du kan også bruge Dropbox-programmet. Tryk på ved siden af albummet eller filen, og tryk så på Del.