Konfiguration af din Dropbox-konto

For at få dine ekstra 23 GB gratis Dropbox-lager i 2 år, skal du konfigurere din Dropbox-konto fra HTC One SV og udføre Introduktions-guiden på Dropbox hjemmesiden.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Konto & Synkronisering.
  2. Tryk på > Dropbox.
  3. Følg vejledningerne på skærmen for at oprette eller logge på din konto.
  4. Gå på Dropbox hjemmeside (www.dropbox.com) med computerens webbrowser, log på din konto og udfør introduktions-guiden.
Tip: Du kan også åbne Dropbox-programmet for at konfigurere din konto.