Sådan bruges Dropbox på HTC One SV

Sådan bruges DropboxHTC One SV

Når du bruger Dropbox, vil du have adgang til dine billeder, videoer og dokumenter – på HTC One SV, din computer og dine andre mobile enheder, hvor du har adgang til Dropbox.
Log på din Dropbox-konto på din HTC One SV, så du kan:
  • Få glæde af yderligere 23 GB gratis Dropbox-lager i 2 år.
  • Få adgang til dine billeder og videoer, der er lagret på Dropbox direkte fra Galleri.
  • Det er slut med store vedhæftede filer, når du deler via e-mail. Ganske enkelt sende et link til dine Dropbox-filer.
  • Vis og rediger Office-dokumenter, der er lagret i Dropbox.
  • Vis PDF-dokumenter, der er lagret i Dropbox.
  • Gem dokumenter, der f.eks. er vedhæftet e-mails, direkte til Dropbox.
  • Tjek ledig Dropbox-plads når som helst.
Bemærk:
  • Hvis Dropbox-programmet ikke er forhåndsinstalleret, kan du hente og installere det fra Google Play.
  • Dropbox er et 3. partsprogram, som ikke leveres eller er tilknyttet HTC Corporation.

Om tilbudet om ekstra gratis Dropbox-lager

Det yderligere 23 GB Dropbox-lager er et specielt tilbud, som er tilgængelig på HTC-telefoner med Android med HTC Sense 4.0 eller senere og som har Dropbox forudinstalleret. Dette tilbud er tilgængeligt for både nye og eksisterende Dropbox-brugere.
Vigtigt:
  • Der kan være yderligere betingelser og krav (inklusiv abonnement) efter din prøvetid på to år.
  • På HTC-telefoner, der ikke har Dropbox forudinstalleret, kan du hente programmet fra Google Play og stadig få fornøjelse af Dropbox-integration med programmer som f.eks. Galleri og E-mail.
  • For at få det ekstra 23 GB Dropbox-lager gratis i 2 år skal du logge på din Dropbox-konto fra HTC One SV (og ikke fra computeren eller andre ikke-HTC-enheder) og fuldføre Introduktions-guiden på Dropbox-hjemmesiden (www.dropbox.com/gs).
  • Hvis du ikke har en Dropbox-konto endnu, kan du oprette en ny konto fra HTC One SV eller fra din computer på www.dropbox.com.
  • Denne ekstra gratis lager er et engangstilbud. Du må kun benytte dig af dette tilbud på én HTC-enhed.

Gå ind på Dropbox websiden (http://www.dropbox.com/help/249) for den fuldstændige version af Vilkår og betingelser.

Bemærk: Dropbox er et 3. partsprogram, som ikke leveres eller er tilknyttet HTC Corporation.