Afvisning eller udsættelse af begivenhedspåmindelser

Hvis du har angivet mindst en påmindelse til en begivenhed, vises ikonet for kommende begivenhed () i meddelelsesområdet på statuslinjen for at minde dig om begivenheden.
  1. Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet.
  2. Hvis meddelelsen viser, at der er flere påmindelser, kan du trykke for at se dem alle. Du kan så vælge at udsætte eller annullere dem.
  3. Hvis du ser en enkelt hændelsesmeddelelse, spreder du to fingre på den for at udvide den. Du kan så:
    • Tryk på Udsæt eller Annuller. Eller træk meddelelsen til venstre eller højre for at annullere den.
    • Tryk på Send e-mail for at sende et hurtigt svar til mødedeltagerne.
      Tip: For at redigere de forudindstillede kviksvar eller tilføje dine egen, skal du åbne Kalender, og derefter trykke på > Indstillinger > Kviksvar.
Hvis du ikke vil annullere eller udsætte kalenderpåmindelserne, skal du trykke på fra Meddelelsespanelet for at beholde dem som afventende i meddelelsesområdet på statuslinjen.
Relaterede emner