Accept eller afvisning af en mødeindkaldelse

Skift til visningen Inviterede for at se mødeindkaldelser, som du endnu ikke har accepteret eller afvist.
Vigtigt: Du skal konfigurere en Exchange ActiveSync-konto for at modtage mødeindkaldelser i Kalender.
  1. Åbne programmet Kalender.
  2. Tryk på > Inviterede, og tryk så på en mødeindkaldelse.
  3. Accepter, afvis eller accepter foreløbigt invitationen, eller foreslå et nyt tidspunkt.
    Tip: Tryk på for at vælge mellem flere valgmuligheder som f.eks. at flytte invitationen til en mappe.
Relaterede emner