PROGRAMMER & FUNKTIONER
Visning af Kalender
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Visning af Kalender

Brug tabletten Kalender til at vise dine begivenheder, møder og aftaler. Hvis du er logget ind på dine onlinekonti, vises relaterede kalenderbegivenheder også i Kalender.
  1. Åbne programmet Kalender.
  2. Tryk på og vælg en kalendervisning.
Tip: Du kan returnere til den aktuelle dato fra enhver Kalendervisning ved at trykke på I dag ved siden af .

Visningen Måned

Du ser markeringer på de dage, der har begivenheder, i visningen Måned. Kommende begivenheder for dagen vises også nederst på skærmen.
  • Glid til venstre eller højre over skærmen for at se næste eller forrige måneder.
  • Tryk på en dag for at se begivenhederne for den dag.
  • Trykke og holde på en dag for at se flere muligheder.

Dags- og dagsordensvisningerne

Dagvisning viser dagens plan samt vejrudsigten for de næste dage, medens agendavisning giver et hurtigt overblik over alle dagens begivenheder.
  • Glid til venstre eller højre over skærmen for at se næste eller forrige dage.
  • Tryk på en begivenhed for at vise detaljerne.
  • Hvis begivenheden er en fødselsdag eller et jubilæum for din kontakt, kan du trykke på vedkommende for at sende en hilsen.
Tip: Vil du se begivenhedstidspunktet i en anden tidszone? I dagvisning trykker du på > Vælg 2. tidszone > Vælg placering, og så indtaster du byens navn.

Visningen Uge

Visningen Uge viser et diagram over begivenheder for en uge.
  • Glid til venstre eller højre over skærmen for at se næste eller forrige uger.
  • Tryk på en begivenhed (vises som farvede blokke) for at vise detaljerne.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv