PROGRAMMER & FUNKTIONER
Planlægge eller redigere en begivenhed
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Planlægge eller redigere en begivenhed

Du kan oprette eller redigere begivenheder på HTC One SV og synkronisere begivenheder med dine Google eller ExchangeActiveSync-kalendere.
Bemærk: Redigering af begivenheder er ikke understøttet af alle konti.
  1. Åbne programmet Kalender.
  2. Gør et af følgende på en af Kalender-visningerne:
    Opret en begivenhed Tryk på . Tryk på og vælg den kalender, du til tilføje begivenheden til.
    Rediger en begivenhed Vis en begivenhed, og tryk så på .
  3. Indtast og indstil oplysninger om begivenheden.
  4. Inviter kontakter fra din Google eller Exchange ActiveSync-konto ved at trykke på .
  5. Tryk på Gem.

Hvis du har inviteret nogen til en begivenhed, trykker du på Send eller Send opdatering.

Tjekke din tidsplan for en begivenhed

Undgå at sætte mange forskellige møder på samme tid. I Kalender kan du tjekke dine aftaler for at se, om en ny begivenhed kommer i konflikt med din tidsplan.
  1. Når du opretter eller redigerer en begivenhed, trykker du på Undersøg kalender.
  2. Tryk og hold på afkrydsningsfeltet for begivenheden, og træk den derefter til et frit tidsinterval.
  3. Træk i top- og bundnoderne for at indstille varigheden af begivenheden. Du vil se en meddelelse, hvis der er konflikter med andre planlagte begivenheder.
  4. Tryk på Udført for at vende tilbage til skærmen for begivenheder, og gem så begivenheden.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv