KOMMUNIKATION
Tilføje en ny kontakt
KOMMUNIKATION

Tilføje en ny kontakt

1. På fanen Kontakter trykker du på .
  2. Tryk på feltet Navn, og indtast så kontaktens navn.
    Tip: Tryk på , hvis du separat vil indtaste kontaktens for-, mellem- og efternavn. Afhængig af kontakttypen, kan du også tilføje andre oplysninger som f.eks. navnebetegnelse (f.eks. "‍Junior"‍).
  3. Vælg en Kontakttype. Det afgør den konto, som kontaktpersonen synkroniseres med.
    Bemærk: Nogle felter er muligvis ikke tilgængelige, når du tilføjer kontakter til et SIM-kort.
  4. Indtast kontaktpersonoplysningerne i de relevante felter.
  5. Tryk på Gem.
Når du trykker på den tilføjede kontakt på kontaktlisten, vises kontaktoplysninger samt de SMS'er og opringninger, I har udvekslet. Afhængig af de oplysninger, du har tilføjet til kontakten (som f.eks. en e-mailadresse), vil du også kunne se kontaktens sociale netværksopdateringer, begivenheder og billeder.

Hvordan tilføjer jeg en kontakts lokalnummer?

Når du opretter en ny kontakt i Kontakter, kan du tilføje et lokalnummer til nummeret, så du kan springe stemmeanvisningerne over, når du ringer.
  1. Når du har indtastet et hovednummer, skal du gøre et af følgende:
    • Tryk på P(,) for at indsætte en pause før lokalnummeret taster automatisk. Hvis du vil lave en længere pause, trykker du på P(,).
    • Tryk på W(;) for at blive bedt om at bekræfte lokalnummeret.
  2. Indtast lokalnummeret.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv