Konfigurere din profil

Gem dine personlige oplysninger for nemt at sende dem til andre mennesker.
  1. Gør et af følgende:
    • På fanen Kontakter trykker du på Min profil.
    • Glid med to fingre ned fra statuslinjen for at åbne Hurtigindstillinger. Tryk på Mig-flisen (eller dit kontaktnavn, hvis du allerede er logget på din Google-konto) og tryk så på Mig eller dit kontaktnavn igen.
  2. Tryk på Rediger mit kontaktpersonkort.
  3. Indtast eller rediger dit navn og dine kontaktpersonoplysninger.
  4. Tryk på (eller det aktuelle billede) for at ændre din billede af kontaktperson.
  5. Tryk på Gem.

Bortset fra dine kontaktoplysninger, viser din profil også opdateringer, du har posteret på dine sociale netværk samt dine online billedalbum.