INDSTILLINGER & SERVICES
Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.
INDSTILLINGER & SERVICES

Tilføjelse af dine sociale netværk, e-mail-konti mm.

Du kan synkronisere kontakter, kalendere og andre oplysninger fra dine sociale netværk, e-mail-konti og online tjenester på HTC One SV. Afhængig af kontitypen kan du synkronisere opdateringer imellem HTC One SV og nettet ved at logge på dine online konti.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Konto & Synkronisering.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på den kontotype, du vil tilføje.
  4. Følg skærmvejledningerne for at indtaste dine kontooplysningerne.
Tip: I Indstillinger > Konti og synkronisering, trykker du på Automatisk synkronisering Til/Fra for at slå automatisk synkronisering af alle dine konti til og fra.

Tilføjelse af én eller flere Google-konti

Log ind på din Google-konto for at se din Gmail, kontakter og kalendere, og for at bruge Google-programmer på din HTC One SV. Hvis du tilføjer flere end én Google-konto, kan du skifte imellem dine konti i programmer, som f.eks. Gmail, og vælge hvilken konto du vil sikkerhedskopiere dine indstillinger til.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Konto & Synkronisering.
  2. Tryk på .
  3. Tryk på Google.
  4. Følg skærmvejledningerne for at logge ind på en konto eller oprette en ny konto.

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Google websted.
  1. Åbn webbrowseren på HTC One SV eller computeren
  2. Gå til www.google.com/accounts/recovery.
  3. Vælg muligheden for at hente din adgangskode og indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at nulstille adgangskoden.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv