Dele dine medier på DLNA-enheder

Vigtigt: Hvis du skal bruge et DLNA-kompatibelt TV- eller lydsystem, henvises til systemets dokumentation om, hvordan det tilsluttes dit hjemmenetværk.
  1. Opret forbindelse fra HTC One SV til dit hjemmenetværk med Wi-Fi.
  2. Ĺbn programmet Galleri eller Musik.
  3. Find den mediefil på HTC One SV, du vil dele, og tryk på den.
  4. Gør et af følgende:
    Når du ser billeder eller videoer i Galleri Tryk på skærmen for at vise kontrollerne, og tryk derefter på > Vælg afspiller.
    Når du spiller musik i Musik Tryk på > Vælg afspiller.
  5. Vælg den enhed på netværket, hvor du vil afspille mediet.
  6. Når du er tilsluttet den anden enhed, kan du trykke på skærmfunktionerne for at styre afspilningen, tilpasse lydstyrken osv.
Bemærk: Yderligere oplysninger om DLNA fås på www.dlna.org.