Oprette og arbejde med afspilningslister

Personaliser din musikoplevelse ved at oprette musikafspilningslister. Opret en afspilningslisten, der kun indeholder dine favoritsange, eller opret en, der matcher dagens humør. Du kan oprette lige så mange afspilningslister, som du vil.
  1. Åbne programmet Musik.
  2. Tryk på og vælg Afspilningslister.
  3. Tryk på og indtast et navn for afspilningslisten.
  4. Tryk på ved siden af titeltekstfeltet for at tilføje sange, gennemse din musiksamling og tryk på en sang for at tilføje den.

Gentag dette trin for at tilføje flere sange.

5. Du kan også:
    Omarranger sange Tryk og hold på ved siden af den sangtitel, du vil flytte, og træk den til den nye placering.
    Slet sange Vælg de sange, du vil fjerne fra afspilningslisten.
    Ret navn på afspilningsliste Indtast det nye navn på afspilningslisten i titeltekstfeltet.
  6. Tryk på Gem.
Hvis du vil redigere en afspilningsliste, du har oprettet, skal du trykke på Musik-programmets startskærm og så vælge Afspilningslister. Åbn en afspilningsliste og tryk på > Rediger afspilningsliste.

Afspille sange i en afspilningsliste

1. Åbne programmet Musik.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Tryk på en afspilningsliste, og tryk så på den sang, du vil afspille først.
Når du trykker på en sang, opdateres skærmen med sangene fra din afspilningsliste.

Slette afspilningslister

1. Åbne programmet Musik.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Du kan:
    • Tryk og hold på den afspilningsliste, du vil slette, og tryk så på Slet afspilningsliste.
    • Tryk på > Slet afspilningslister for at fjerne flere afspilningslister.