Visning af billeder på dine sociale netværk

I programmet Galleri kan du se, hvad du og dine venner har overført til dine sociale netværk eller billeddelingssteder.

Vigtigt: Log ind på dine konti og tilføj dem til Galleri, inden du begynder at vise online billeder.
  1. Åbne programmet Galleri.
  2. Galleri-programmets hovedskærm trykker du på > Venner.
  3. Tryk på en social netværkskonto eller billeddelingsside.
    Tip: For at kommentere et billede i sociale netværk, kan du trykke og holde på en billedminiature og derefter trykke på Tilføj kommentar.

Tilføje en online-tjeneste

1. I Galleri-programmets visning Album trykker du på > Tilføj online tjeneste.
  2. Tryk på det sociale netværk eller billeddelingstjeneste, som du ønsker at tilføje.

For at fjerne et netværk eller en billeddelingstjeneste, skal du trykke på tjenestens navn på skærmen Tilføj online tjeneste og dernæst på > Fjern.

Fjernelse af en konto sletter ikke selve kontoen eller oplysninger fra selve onlinetjenesten.