Se og beskære en video

Du kan optage et billede, mens du ser en video, beskære videoen for at fjerne uønskede scener mm.
  1. I programmet Galleri i visningen Album eller Begivenheder skal du gå til den video, som du ønsker at se.
  2. Tryk på skærmfunktionerne for at afspille eller sætte afspilningen på pause, justere lydstyrken mm.
    Tip: Tryk på > Vælg afspiller for at dele viden på dit hjemmenetværk.
  3. Tryk på for at optage og gemme et still-billede.
  4. For at beskære videoen, skal du trykke på > Rediger.
  5. Træk de to beskæringsskydere til den del, hvor du ønsker, at videoen skal begynde og slutte.
  6. Tryk på for at forhåndsvise den beskårne video.
  7. Tryk på Gem.
Den beskårne video gemmes som en ny fil. Den oprindelige video forbliver uredigeret.