Visning af billeder og videoer i Galleri

Her kan du mindes de gode stunder. Brug Galleri til at vise alle dine billeder og videoer. Du kan også beskære videoer, tilføje billedrammer og specielle effekter mm.
  1. Åbne programmet Galleri.
  2. Tryk på for at vælge, om du vil vise dine billeder og videoer efter f.eks. album, begivenhed eller placering.
  3. Gå til et album eller en gruppe af billeder.
  4. Tryk på et billede eller en video for at se den/det på hele skærmen.

Vise billeder og videoer efter begivenhed

Vis billeder og videoer baseret på hvornår og hvor de blev taget.
  1. Åbne programmet Galleri.
  2. Galleri-programmets hovedskærm trykker du på > Begivenheder. Billeder og videoer, du har taget med HTC One SV, grupperes efter tidspunkt og placering.
  3. Tryk på en flise for at vise billeder og videoer, som er taget ved en bestem begivenhed.

Visning af billeder efter placering

Ved at bruge Kortvisning kan du vise billeder i henhold til placering.
Vigtigt: Kun billeder med geo-tag info vises på kortet.
  1. Åbne programmet Galleri.
  2. Galleri-programmets hovedskærm trykker du på > Locations.
  3. Zoom ud eller panorer hen over kortet, indtil der vises et tal som placeringsindikator. Tallet i placeringsindikatoren viser, hvor mange billeder der er taget i dette område.
  4. Tryk på placeringsindikatoren. Billederne, som er taget i det samme område vises.
Tip:

Ønsker du at vide hvor du tog et bestemt billede? Mens du ser et billede på hele skærmen, kan du trykke et sted på skærmen og derefter trykke på > Vis på kort. (Vis på kort er tilgængelig, når du har aktiveret Geo-tag billeder i Kamera.)