SÅDAN KOMMER DU I GANG
Hente programmer fra nettet
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Hente programmer fra nettet

Du kan hente programmer direkte fra websteder.
Vigtigt: Programmer, der er hentet fra nettet, kan komme fra ukendte kilder. For at beskytte HTC One SV og dine personlige data anbefaler vi på det kraftigste, at du kun henter fra websteder, du stoler på.
  1. Åbn browseren og gå til webstedet, hvor du kan hente det ønskede program.
  2. Følg webstedets hentevejledning for programmet.
Før du kan installere det hentede program, skal du indstille HTC One SV, så den tillader installation af tredjepartsprogrammer, i Indstillinger > Sikkerhed > Ukendte kilder.
Advarsel: Når du har installeret programmet, skal du sørg for at gå tilbage til Indstillinger > Sikkerhed og fravælge Ukendte kilder.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv