Browse nettet

1. Åbne programmet Internet.
  2. Tryk på URL-feltet øverst på skærmen.
    Bemærk: Hvis websiden vises i fuld skærm, kan du svirpe skærmen ned for at vise URL-feltet og andre indstillinger.
  3. Indtast adressen på websiden eller dine søgeord.
  4. På websiden kan du:
    • Trykke på et link for at åbne det eller trykke og holde på et link for at få flere valgmuligheder.
    • Trykke på en e-mail-adresse for at sende en e-mail til e-mail-adressen.
    • Trykle og holde på et billede for at gemme, kopiere eller bruge det som din baggrund.
  5. For at vende tilbage til den forrige webside, skal du trykke på , og derefter trykke på eller .

Skifte til Læse-tilstand

Vil du læse en webartikel uden at blive forstyrret? Læse-tilstand fjerner menuer, bannere og baggrunde fra en webside.
Bemærk: Læse-tilstand er muligvis ikke tilgængelig på visse websider.
Når du viser en webside, skal du trykke på foran URL-adressen.
Bemærk: Tryk på for at slå Læse-tilstand fra.

Maksimere din browserplads

• For at skjule statusbjælken, når du surfer, skal du trykke på > Indstillinger > Generelt, og derefter vælge Fuld skærm.
  • Når du viser en webside, skal du trykke på > Skrivebordsvisning for at vise den fulde skrivebordsversion af websiden.

Bruge browserfaner

Åbn flere browserfaner og skift hurtigt fra en webside til en anden.

Åbne programmet Internet.
  • Tryk på > for at tilføje en browserfane. Gentag proceduren for at åbne nye browserfaner.
  • For at skifte imellem browserfaner, skal du trykke på og glide med fingeren til websiden , som du ønsker at se. Tryk på browserfanen for at vise websiden på hele skærm.
  • For at lukke en browserfane, skal du trykke på , og derefter trykke på .

Gemme webindhold til senere

Gem websider, så du kan læse dem senere, selv uden en internetforbindelse. Du kan også tilføje nogle videoclips på websider til Se-listen, så du hurtigt kan finde og se dem, når du har lyst.
Vigtigt: HTC One SV gemmer kun websidetekst og -billeder. Du skal være forbundet til internettet for at kunne åbne linkede sider og afspille videoclips.
  1. Når du viser en webside, skal du trykke på > .
  2. Tryk på Læse-liste eller Se-liste.
    Bemærk: Når websiden, som du tilføjer til Se-listen har én eller flere videoclips, bliver du bedt om at vælge hvilke videoer, du ønsker at tilføje.

For at vise en gemt webside eller videoklip, skal du trykke på > Gemt. Glid med fingeren til Læse-liste eller Se-liste, og tryk derefter på en webside eller video, som du ønsker at vise.

Indstille valgmuligheder for browser

Tilpas webbrowseren, så den passer til din måde at browse på. Angiv valgmuligheder for skærm, personlige oplysninger og sikkerhed, når du bruger webbrowseren.
På browserskærmen trykker du på > Indstillinger.