Søgning i HTC One SV og på nettet

Du kan søge efter oplysninger på HTC One SV og på nettet. Start din søgning ved at indtaste et nøgleord eller ved at bruge Google Stemmesøgning.
Tip: Nogle programmer, f.eks. Kontakter eller E-mail, har deres egen søgefunktion, som du kan bruge til at søge i disse programmer.

Udførelse af søgninger på nettet og i HTC One SV

1. Åbne programmet Google. Eller tryk og hold .
    Tip: Hvis du allerede har konfigureret en Google-konto på HTC One SV, får du mulighed for at logge på Google Now. Se Få øjeblikkelige oplysninger med Google Now.
  2. Indtast det, du vil søge efter i søgefeltet. Mens du skriver, vises matchende emner i HTC One SV og forslag fra Google-websøgning.
    Tip: Hvis du udelukkende vil søge efter oplysninger på din HTC One SV, skal du glide din finger opad på skærmen, og derefter trykke på Søg på telefon.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i forslagslisten, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program.

Søge på internettet med din stemme

Brug Google Stemmesøgning til at finde information på nettet ved at tale til HTC One SV.
  1. Åbne programmet Google. Eller tryk og hold .
  2. Tryk på og sig derefter det, du ønsker at søge efter. Efter at du har talt, vises matchende emner fra Google websøgning.
  3. Hvis det, du leder efter, findes i listen, skal du trykke på emnet for at åbne det i det relevante program. I modsat fald skal du trykke på for at søge igen.

Indstille søgemuligheder

1. Åbne programmet Google. Eller tryk og hold .
  2. Rul ned til bunden af skærmen, og tryk derefter på > Indstillinger for at indstille følgende muligheder:
    • Stemme. Indstil Google Stemmesøgning sprog, taleoutput mm.
    • Søge i telefon. Vælg de programmer på din HTC One SV, som du ønsker at medtage, når du søger.
    • Fortrolighed og konti. Administrer din placeringshistorik, aktiver visning af nylige websøgninger eller slet din søgehistorik.