Sikkerhedskopiere dine sms'er

Behold vigtige tekstmeddelelser ved at sikkerhedskopiere dem til telefonhukommelse eller lagerkortet. Du kan let gendanne sikkerhedskopiere tekstmeddelelser, efter du har slettet dem fra meddelelseslisten.
Vigtigt:
  • Når der er isat et lagerkort, vil HTC One SV kun sikkerhedskopiere og gendanne tekstmeddelelser fra lagerkortet.
  • Fjern lagerkortet, hvis du vil bruge telefonlageret til sikkerhedskopiering eller gendannelse af meddelelser.
  1. Åbne programmet SMS.
  2. Tryk på > Sikkerhedskopiering/Gendan SMS > Sikkerhedskopiering > Sikkerhedskopier SMS.
  3. Indtast navnet på sikkerhedskopien, og tryk på OK.

Gendanne SMS'er

Du kan kun gendanne tekstmeddelelser, der blev eksporteret med funktionen Sikkerhedskopier SMS.
  1. Åbne programmet SMS.
  2. Tryk på > Sikkerhedskopie/Gendan SMS > Gendan.
  3. Vælg hvordan du ønsker at gendanne meddelelserne, og tryk på Næste.
  4. Tryk på sikkerhedskopier for at importere.
  5. Tryk på OK.

Sikkerhedskopiere tekstmeddelelser via e-mail

Vigtigt: Du skal konfigurere din e-mail-konto i E-mail-programmet.
  1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på > Sikkerhedskopier/Gendan SMS.
  2. Tryk på Sikkerhedskopier > Sikkerhedskopier SMS via e-mail.

Sikkerhedskopien vedhæftes til en e-mail.

3. Indtast din e-mail-adresse.
  4. Opret e-mail-meddelelsen og send den.
For at gendanne dine tekstmeddelelser til HTC One SV, skal du åbne e-mailen med sikkerhedskopien med programmet E-mail. Tryk på vedhæftningen for først at hente den, og tryk så på den igen for at åbne sikkerhedskopieringsfilen for import.