KOMMUNIKATION
Svare på en meddelelse
KOMMUNIKATION

Svare på en meddelelse

1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med denne kontaktperson.
  2. Tryk på det feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din meddelelse.
  3. Tryk på .

Svare til et andet telefonnummer på kontakten

Når en kontakt har flere telefonnumre på HTC One SV, kan du vælge hvilket telefonnummer, som du vil svare til.

Husk på, at dit svar sendes til telefonnummeret i den seneste meddelelse, som du har modtaget fra denne kontakt.

1. På skærmen Meddelelser skal du trykke på en kontaktperson (eller telefonnummeret) for at vise udvekslingen af meddelelser med den kontaktperson.
  2. Tryk på > Åbn kontakt.
    Bemærk: Hvis du for nylig har modtaget eller sendt en meddelelse til kontakten, trykker du på og vælger, hvilket telefonnummer du vil svare på.
  3. På fanen Detaljer trykker du på ud for det telefonnummer, du vil svare på.
  4. Tryk på det felt, der siger Tilføj tekst, og indtast derefter din meddelelse.
  5. Tryk på .

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv