Sende en multimediemeddelelse (MMS)

1. Åbne programmet SMS.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson, mobilnummer eller e-mail-adresse i feltet Til.
  4. For at tilføje en emnelinje, skal du trykke på > Tilføj emne.
  5. Tryk på det feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din meddelelse.
  6. Tryk på , og vælg derefter en vedhæftningstype.
  7. Vælg eller søg efter det emne, der skal vedhæftes.
  8. Efter at du har tilføjet en vedhæftning, skal du trykke på for at se valgmulighederne for erstatning, visning eller fjernelse af din vedhæftning.
  9. Tryk på eller tryk på for at gemme meddelelsen som en kladde.
Bemærk: Afhængig af opløsningen for dit billede eller videoen, kan de vises som beskårne miniaturer i din multimediemeddelelse.

Oprette et diasshow

1. Efter at du har tilføjet enten et billede, video eller lyd til multimediemeddelelsen, som du skriver, skal du trykke på > Dias.
  2. Vælg, hvor du vil indsætte det næste dias.
  3. Lige efter du tilføjer et dias, skal du gøre ét af følgende:
    • Tryk på , og vælg derefter at tilføje et billede eller en video.
    • Tryk på > Lyd for at tilføje musik eller en stemmeoptagelse til et dias.
    • Tryk på Tilføj tekst, og indtast derefter din optagelse.
    • Tryk på for at se valgmulighederne til erstatning, visning eller fjernelse af din vedhæftning.
  4. Tryk på > Vis eksempel. Tryk en gang på eksempelskærmen for at se afspilningsfunktionerne.
  5. Når du er færdig skal du trykke på eller trykke på for at gemme meddelelsen som en kladde.

Kan du ikke finde dine kontakters e-mail-adresser i SMS?

1. Hvis der kun vises telefonnumre, når du indtaster en kontakts navn, trykker du på .
  2. Tryk på > Vis e-mail.
Hvis du altid vil vise e-mailadresser, skal du trykke på Generelt > Vis e-mail-adresse i Meddelelsesindstillinger.