Sende en tekstmeddelelse (SMS)

1. Åbne programmet SMS.
  2. Tryk på .
  3. Indtast en kontaktperson eller et mobilnummer i feltet Til.
  4. Tryk på det feltet Tilføj tekst, og indtast derefter din meddelelse.
  5. Tryk på eller tryk på for at gemme meddelelsen som en kladde.
    Bemærk:
    • Der er en grænse for antallet af tegn til én tekstmeddelelse (vises over skærmtastaturet). Hvis du overstiger grænsen, vil din tekstmeddelelse blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
    • Din tekstmeddelelse bliver automatisk til en multimediemeddelelse, når du indtaster en e-mail-adresse som modtager, tilføjer et meddelelsesemne, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.