Ring hjem

Når du rejser udenlands, er det nemt at ringe til venner og familie hjemmefra.

Din hjemlandskode tilføjes automatisk, når du ringer til kontakter under roaming. Når du manuelt indtaster et telefonnummer, der skal ringes til, skal du dog indtaste et plustegn (+) og landekoden før nummeret.

Bemærk: Bruger du roaming, kan det koste yderligere gebyrer. Undersøg roamingtaksterne hos din mobiludbyder.

Ændre standardlandekode for opkald til hjemland

1. Gå til Indstillinger og tryk på Opkald .
  2. Tryk på Indstillinger for hjemopkald.
  3. Vælg et land og tryk så på OK.

Deaktivere opkald til hjemmet

Hvis du foretrækker manuelt at indtaste hele det telefonnummer, der skal ringes til, når du roamer, kan du deaktivere opkald til hjemmet.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Opkald .
  2. I Andre indstillinger skal du deaktivere funktionen Ring hjem funktion.