KOMMUNIKATION
Hvad kan jeg gøre under en samtale?
KOMMUNIKATION

Hvad kan jeg gøre under en samtale?

Når en samtale er i gang, kan du tænde for højttalertelefonen, sætte opkaldet i venteposition mm.

Sætte et opkald i venteposition

Tryk på > Hold for at sætte opkaldet i venteposition. Statuslinjen viser ikonet for holdt opkald .
Tryk på > Hold fra igen for at genoptage opkaldet.

Skifte mellem opkald

Hvis du allerede er midt i en samtale og accepterer endnu en, kan du skifte mellem de to samtaler.
  1. Når du modtager et andet opkald, skal du trykke på Besvar for at acceptere det andet opkald og sætte det første opkald i venteposition.
  2. Skift mellem dem ved at trykke på den person på skærmen, du vil tale med.

Tænde for højttaleren under et opkald

Advarsel: For at mindske mulig beskadigelse af hørelsen, må du ikke holde HTC One SV mod øret, når højttaleren er slået til.
Gør et af følgende:
  • Vend HTC One SV om i løbet af samtalen (sørg for, at Vend for højttaler er markeret i Lyd-indstillingerne).
  • På opkaldsskærmen trykker du på .
Højttalerens ikon vises på statuslinjen, når højttaleren er aktiveret.

Du slukker for højttaleren igen ved at vende HTC One SV om, så forsiden er opad. Eller tryk på igen.

Slå mikrofonen fra under et opkald

På opkaldsskærmen trykker du på for at skifte mellem at slukke/tænde for mikrofonen. Når mikrofonen er slukket, vises ikonet for Slå fra i statuslinjen.

Afslutning af et opkald

Gør et af følgende for at afslutte opkaldet:
  • Tryk på Afslut opkald på opkaldsskærmen.
  • Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet, og tryk på .

Hvis telefonnummeret på den person, der ringede op, ikke findes i listen over kontakter, kan du vælge at gemme nummeret i listen, når du lægger på.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv