Modtage opkald

Når du modtager et opkald fra en kontaktperson, vises skærmen Indkommende opkald.
Tip: HTC One SV justerer automatisk ringetonens lydstyrke, når du bruger funktionerne venlig ringetone og lommetilstand.

Besvare eller afvise et opkald

Gør et af følgende:
  • Hvis skærmen er tændt, når du modtager et opkald, skal du trykke på Besvar eller Afvis.
  • Hvis skærmen er låst, når du modtager et opkald, skal du trække eller opad.
Efter at du har afvist et opkald, kan du sende en tekstmeddelelse til opkalderen eller oprette en opgave til påminde dig om at ringe tilbage.
Tip: Du kan også trykke to gange på TÆND/SLUK for at afvise opkaldet.

Slå ringetonen fra uden at afvise opkaldet

Gør et af følgende:
  • Tryk på knappen LYDSTYRKE NED eller LYDSTYRKE OP.
  • Tryk på knappen TÆND/SLUK.
  • Placer HTC One SV med bagsiden opad på en plan overflade.
    Bemærk: Hvis HTC One SV allerede ligger med bagsiden opad, vil den stadig ringe, når der kommer efterfølgende indkommende opkald.

Se hvem der ringer

Hver gang, du foretager et opkald, eller din ven ringer til dig, kan du se din vens seneste statusopdatering fra sociale netværk lige på opkaldsskærmen. Du vil også se en fødselsdagspåmindelse, hvis din vens fødselsdag (der er gemt på telefonen eller din online konto) finder sted inden for få dage.

Visning af en opgavepåmindelse, mens du er i et opkald

Lovede du at babysitte for en ven i denne weekend? Hvis du knytter en opgave til en kontakt, vil du se en opgavepåmindelse på opkaldsskærmen, når du er i en samtale med den pågældende ven.
Bemærk: Hvis kontaktpersonen har ny statusopdatering, kan du ikke se opgavepåmindelsen.