Foretage et nødopkald

I nogle områder kan du foretage nødopkald fra din HTC One SV, selv om du ikke har et microSIM-kort installeret, eller dit microSIM-kort er blokeret.

Vigtigt: Hvis du ikke har et netværkssignal, kan du ikke foretage et nødopkald.
  1. Åbne programmet Telefon.
  2. Indtast det nødopkaldsnummeret for dit område, og tryk derefter på Opkald.
Tip: Hvis du har aktiveret, men glemt, din låseadgangskode eller låsemønstret, kan du stadig foretage nødopkald ved at trykke på Nødopkald på skærmen.