Ringe med Favorit-opkald

Du kan enten taste et nummer direkte eller bruge Favorit-opkald til hurtigt at ringe op. Favorit-opkald søger efter og ringer til en lagret/synkroniseret kontakt eller et nummer fra opkaldsoversigten.
Vigtigt: HTC One SV fås i en version kun til 3G samt i en version til 3G og LTE, afhængig af telefonen samt af mobiloperatøren. Du skal bruge et LTE-abonnement for at bruge operatørens 4G LTE-netværk til stemmeopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.
  1. Åbne programmet Telefon.
  2. Indtast telefonnummeret eller de første par bogstaver i navnet på den kontaktperson, du vil ringe til.
    Tip: Hvis der er flere end én match, angives antallet af matches. Tryk f.eks. på "‍8 MATCHES"‍ for at se alle 8 matches.
  3. Tryk på kontaktpersonen, som du vil ringe til.
    Bemærk:
    • For at se andre telefonnumre til kontaktpersonen, skal du trykke på ved siden af kontaktpersonens navn.
    • Hvis dit telefonnummer har et lokalnummer, skal du trykke på efter du har oprettet forbindelse til hovedlinjen og derefter dreje lokalnummeret.
  4. Afbryd opkaldet ved at trykke på Afslut opkald.

Ændre layout for telefontastaturet

Skift imellem tastatur til smartopkald for at finde kontakter med få tryk og tastatur i fuld skærm, som giver dig mere plads til at indtaste telefonnumre.
  1. Åbne programmet Telefon.
  2. Tryk på > Tastatur i fuld skærm eller Tastatur til Smartopkald.