Konfiguration af ansigtslås på telefonen

Konfigurer ansigtslås, hvis du vil låse op for HTC One SV ved hjælp af frontkameraet.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Sikkerhed.
  2. Tryk på Skærmlås > Ansigtslås
  3. Tryk på Opsætning og følg anvisningerne på skærmen.
  4. Vælg en backup-låsemetode, du kan bruge, hvis telefonen ikke genkender dig.
  5. Tryk på Lås telefon efter og angiv det tidsrum, hvor telefonen skal være inaktiv, før skærmen låses.
Du kan gøre ansigtslåsen mere pålidelig og sikker ved at:
  • trykke på Gør ansigtsregistreringen bedre for at træne HTC One SV i at genkende dit ansigt i forskellige situationer, som f.eks. når du bærer briller eller har skæg.
  • vælge indstillingen Bevægelseskontrol, hvor du bliver bedt om at blinke med øjnene for at låse skærmen op.