Tilføje programmer og andre genveje på startskærmen

Placer programmer, du ofte bruger, på din startskærm. Du kan også tilføje genveje til ofte anvendte indstillinger, bogmærkede websider og mere.
  1. Gå til Indstillinger og tryk på Personaliser.
  2. Tryk på Tilpas startskærm.
  3. Tryk på > Programmer eller Genveje. Du kan:
    • Glide med fingeren for at gennemse programmer eller genveje.
    • Tryk på for at søge efter specifikke programmer eller genveje.
  4. Tryk og hold og træk derefter et program eller en genvej til en startskærmsminiature, hvor du vil tilføje den.
Bemærk: For at tilføje et program fra visningen Alle programmer, skal du trykke og holde på et program og trække det til . Slip programmet på en tom plads på startskærmen.