Ændre baggrunden

Vælg dit foretrukne billede som din baggrund til startside. Vælg mellem de tilgængelige baggrunde eller brug et billede, du har taget med kameraet.

Du kan også bruge HTC Kom i gang tila t vælge et billede fra din computer som din baggrund.

1. Gå til Indstillinger og tryk på Personaliser.
  2. Tryk på Baggrund.
  3. Tryk på en af følgende:
    HTC-baggrunde Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk derefter på Vis eksempel.
    Live baggrunde Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk derefter på Vis eksempel. Hvis den valgte animerede baggrund kan tilpasses, skal du trykke på Indstillinger.
    Computer-billeder Brug tjenesten HTC Kom i gang til at vælge et billede fra din computer og bruge det som baggrund på HTC One SV.
    Galleri Vælg et eksisterende billede og beskær det.
  4. Tryk på Udført eller Anvend.