Bruge HDR

Når du optager portrætter imod en lys baggrund, kan du bruge HDR (højt dynamisk område) til at optage motiverne tydeligt. HDR tydeliggør detaljerne i både de lyse og skyggefulde områder - selv i belysning med høj kontrast.
  1. På skærmen Kamerasøger skal du trykke på .
  2. For at tage et HDR-billede, skal du i Billedtagningstilstand trykke på HDR, og derefter trykke på .
    Bemærk:
    • HDR er også tilgængelig, når du bruger frontkameraet.
    • HDR virker bedst, når dit emne står stille. Kameraet tager flere billeder med forskellige eksponeringsniveauer og kombinerer dem til ét forbedret billede.