Tage kontinuerlige billeder

Vil du tage billeder af bevægende emner? Uanset om det er din søns fodboldspil eller et racerløb, kan du optage denne action.
Vigtigt: Sørg for, at du er i Normal-scene for at bruge denne funktion.
  1. På kamerasøgerskærmen skal du bare trykke og holde på . Kameraet tager op til 20 kontinuerlige billeder af motivet.
  2. Gør et af følgende, når du har taget billeder:
    • Hvis du vil beholde et enkelt billede, skal du vælge det, du bedst kan lide, og derefter trykke på Bedste billede.
    • Hvis du vil gemme billederne som et batch, trykker du på .