Grundlæggende om kameraet

Tag fantastiske billeder og videoer med kameraet, og gør dem endnu bedre ved at anvende de forskellige effekter og scener.

Åbn Kamera-programmet for at fastholde de magiske øjeblikke. Når du venter på at tage det næste billede, kan du sætte din HTC One SV i dvaletilstand. Når du er klar til at tage flere billeder og videoer, skal du bare trykke på TÆND/SLUK igen for at bruge kameraet.

Brug funktionerne i kamerasøgerskærmen til at tilføje effekter, zoome ind eller ud mm.

Zoom

• Før du tager et billede eller en video, kan du glide fingeren på zoom-linjen for at zoome ind eller ud.
  • Spred eller saml to fingre for at zoome ind eller ud.
  • Når du optager video, vises zoomlinjen altid på skærmen. Du kan frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Skifte imellem frontkamera og hovedkamera

På skærmen Kamerasøger skal du gøre et af følgende:

• Træk ned fra toppen eller op fra den nederste kant i liggende visning.
  • Træk fra venstre eller højre kant i stående visning.
  • Tryk på og tryk derefter på knappen Front/Hoved.
Bemærk: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger frontkameraet, som f.eks. zoom.

Valg af en effekt

Brug de tilgængelige kameraeffekter for at få dine billeder til at se ud, som om de er taget gennem særlige linser eller filtre. Du kan også tilføje bestemte effekter til videoer.
  1. Tryk på .
  2. Rul gennem de tilgængelige effekter, og tryk på den, du kan lide.
    Tip: Effekter, som er markeret med , kan kun anvendes på billeder.

Indstilling af opløsningen

1. På skærmen Kamerasøger skal du trykke på .
  2. Under Indstillinger kan du gøre følgende:
    • Tryk på Opløsning og vælg billedopløsning.
    • Tryk på Videokvalitet, og vælg derefter en videoopløsning.

Valg af en blitztilstand

Tryk på blitz-ikonet for at vælge en blitz-tilstand.

Når du bruger tilstandene Blitz eller Automatisk blitz, indstiller kameraer intelligent den bedste lysstyrke for blitzen til billedet.