SÅDAN KOMMER DU I GANG
Opdatering af telefonens software
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Opdatering af telefonens software

HTC One SV kan tjekke og give dig besked, når der er nye opdateringer klar. Du kan også manuelt undersøge, om der er tilgængelige opdateringer.

Installer en softwareopdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny softwareopdatering tilgængelig, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen .
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på systemopdateringsmeddelelsen.
  2. Hvis du ikke vil hente opdateringen med din dataforbindelse, skal du vælge Opdater kun via Wi-Fi.
  3. Tryk på Download.
  4. Når downloaden er afsluttet, vælger du Installer nu og tryk på OK.

Efter opdateringen genstartes HTC One SV.

Installer en programopdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny opdatering til HTC eller mobiloperatør-programmet, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på opdateringsmeddelelsen.

Skærmen Opdateringer åbner med listen over de programopdateringer, der skal installeres.

2. Tryk på et element for at se detaljerne, og tryk så på .
  3. Når du er færdig med at gennemse opdateringerne, trykker du på Installer. Du bliver bedt om at genstarte HTC One SV, hvis det er nødvendigt.

Manuel søgning efter opdateringer

1. Gå til Indstillinger og tryk på Om.
  2. Tryk på Softwareopdateringer. HTC One SV tjekker, om der er tilgængelige opdateringer.
Bemærk: Hvis du ikke har internetforbindelse, bliver du bedt om at slå mobiltelefondata til eller oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Efter der er oprettet forbindelse, skal du trykke på Kontroller nu for at kontrollere for opdateringer.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv