Få batteriet til at holde længere

Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger HTC One SV. HTC One SV strømstyring hjælper med at øge batteriets levetid.

Hvis du har brug for at øge batteriets levetid yderligere, kan du prøve nogle af disse tips:

Kontroller batteriforbruget

Ved at overvåge anvendelsen af batteriet kan du se hvad der bruger mest strøm, så du kan vælge hvad du vil gøre. For yderligere oplysninger, se Kontrollere batteriforbruget.

Administrere dine forbindelser

• Slå de trådløse forbindelser fra, som du ikke bruger.

For at slå forbindelser til eller fra, som f.eks. mobiltelefondata, Wi-Fi eller Bluetooth, skal du gå til Indstillinger og trykke på deres Til/Fra-kontakter.

• Slå kun GPS til, når du har brug for at vide præcist, hvor du er.

For at undgå, at nogle programmer bruger GPS i baggrunden, skal du slå indstillingen GPS-satellitter fra. Slå det kun til, når du behøver at vide præcist, hvor du er, når du bruger navigations- eller placeringsbaserede programmer. Gå til Indstillinger og tryk på Placering for at slå denne indstilling til eller fra. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Tænde og slukke for placeringstjenester.

• Hvis funktionen Dvaletilstand i Indstillinger > Strøm indstillinger er aktiveret, vil telefonen slukke for dataforbindelse, når skærmen har været slukket i 15 min. og der ingen netværksaktivitet er (ingen downloads, streaming og intet dataforbrug). Dataforbindelsen genoptages, når du tænder for skærmen igen.

Administrere din skærm

Ved at mindske lysstyrken, lade skærmen gå i dvaletilstand, når den ikke bruges, og holde skærmen enkel, kan du også spare strøm.

• Brug automatisk lysstyrke (standard), eller nedsæt lysstyrken manuelt.
  • Nedsæt skærmens timeout-tid.
  • Brug ikke en live-baggrund på din startskærm. Animationseffekter er flotte til at vise til andre personer, men de opbruger batteriets strøm.

Hvis du ændrer din baggrund til en enkel, sort baggrund, kan det også hjælpe lidt. Jo færre farver, der vises, jo mindre strøm bruges der.

• Indstil webbrowseren til automatisk at dimme skærmen, når websiderne indlæses. Åbn programmet Internet, og tryk derefter på > Indstillinger > Tilgængelighed > Dæmp skærm u. indlæsn. af side.

For yderligere oplysninger, se Indstillinger og sikkerhed og Personalisering.

Administrere dine programmer

• Installer den nyeste software og programopdateringer. Opdateringerne indeholde nogen gange forbedringer af batteriets ydeevne.
  • Afinstaller eller deaktiver programmer, som du aldrig bruger.

Mange programmer udfører processer eller synkroniserer data i baggrunden, også når du ikke bruger dem. Hvis der er programmer, som du ikke behøver mere, skal du afinstallere dem.

Hvis et program kom forudinstalleret i telefonen og ikke kan afinstalleres, kan du deaktivere det, så det ikke kører konstant eller synkroniserer data. I Indstillinger > Programmer, glide med fingeren til fanen Alle, trykke på programmet, og derefter trykke på Deaktiver.

Begræns baggrundsdata og synkronisering

Baggrundsdata og synkronisering kan bruge meget strøm, hvis du har mange programmer, som synkroniserer data i baggrunden. Det anbefales ikke at lade programmer synkronisere data for tit. Find ud af hvilke programmer, som kan indstilles med længere synkroniseringstider, eller synkroniser manuelt.

• I Indstillinger skal du trykke på Konti og synkronisering og kontrollere hvilke typer af data, som synkroniseres i dine online-konti. Når batteriet begynder at blive svagt, kan du midlertidigt deaktivere synkronisering af nogle data.
  • Hvis du har mange e-mail-konti, kan du overveje at forlænge synkroniseringstiden for nogle af kontiene.

I programmet E-mail skal du vælge en konto, trykke på > Indstillinger > Synk., send & modtag, og derefter justere indstillingerne under Sync plan.

• Når du ikke rejser fra et sted til et andet, skal du kun synkronisere vejropdateringerne for din aktuelle placering, i stedet for i alle byer, som du har indstillet. Åbn programmet Vejr, og tryk derefter på > Rediger for at fjerne unødvendige byer.
  • Luk widgets, som du ikke bruger.

Nogle widgets synkroniserer konstant data. Overvej at fjerne de widgets, som ikke er vigtige på din startskærm.

• I Play Butik skal du trykke på > Indstillinger, og derefter fjerne krydset for feltet Tilføj automatisk widgets for at undgå automatisk tilføjelse af widgets til startskærmen, når du har installeret nye programmer. Tryk også på Opdater automatisk programmer > Opdater ikke automatisk programmer, hvis du er tilfreds med at opdatere programmer fra Play Butik manuelt.

Andre tips

Få at presse lidt mere strøm ud af batteriet, kan du prøve disse tips:

• Brug en ringetone med dybe toner og sæt lydstyrken til medium.
  • Minimer brugen af vibration eller lydfeedback. I Indstillinger skal du trykke på Lyd, og vælge hvilken lyde, du ikke behøver og kan deaktivere.
  • Kontroller indstillingerne for dine programmer. Du kan muligvis finde flere indstillinger til at optimere batteriet.