Sådan overfører du billeder, videoer og musik mellem din telefon og computer

Sådan overfører du billeder, videoer og musik mellem din telefon og computer

Du kan overføre dine medier fra eller til din computer på to måder.
  • Tilslut HTC One SV til din computer. Din computer vil registrere den som et flytbart USB-drev, og du kan kopiere dine mediefiler mellem dem.
  • Hent og brug HTC Sync Manager-softwaren på din computer. Du kan konfigurere den til automatisk at hente musik, billeder og videoer fra HTC One SV til din computer. Du kan også synkronisere afspilningslister fra din computer til telefonen.

Hvis du har en iPhone, kan du endog tilslutte den og overføre kameraets billeder til din computer. Tilslut dernæst HTC One SV igen og kopier dem.

Er du træt af at opbevare kopier af dine medier flere steder? Brug online lagertjenester til at placere dine medier ét sted, så du kan administrere dem hvor som helst fra — på din computer, HTC One SV eller fra andre mobile enheder.

Gå til Indstillinger og tryk på Konti & synkronisering > for at tjekke, hvilke online lagertjenester der er tilgængelige på HTC One SV og logge ind på den, du vil bruge. Brug programmet Galleri til at få adgang til medier i din online opbevaringstjeneste.