Henter kontakter og andet indhold til HTC One SV

Ud over HTC's værktøj til overførsel kan du tilføje kontakter og andet indhold til HTC One SV på andre måder.
Synkronisering med computeren

Brug HTC Sync Manager til at synkronisere kontakter, dokumenter, afspilningslister og andet mellem HTC One SV og din computer, hvis den kører Vinduer eller Mac OS som operativsystem.

Du kan også bruge det til at overføre kontakter, meddelelser og andet indhold fra en iPhone til din computer, og derfra til din HTC One SV.

Gmail Google-kontakter importeres til HTC One SV, når du logger på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter direkte fra HTC One SV.
Sociale netværkskonti Log på dine favorit sociale netværk for at synkronisere kontaktoplysninger fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One SV synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-server på din arbejdsplads.
Telefonkontakter Du kan oprette kontakter lokalt på HTC One SV, hvis du foretrækker ikke at lagre dem på dine online-konti.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC One SV.