Slumretilstand

Slumretilstand sparer batteristrøm ved at sætte HTC One SV i strømbesparelsestilstand, når skærmen er slukket. Den forhindrer også hændelige tastetryk, når HTC One SV ligger i tasken.

Skifte til slumretilstand

Tryk kortvarigt på knappen TÆND/SLUK for at slukke for skærmen og sætte i slumretilstand. HTC One SV går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid.

Du kan ændre den tid, der går før HTC One SV går i slumretilstand, i indstillingerne Skærm, fingerbevægelser & knapper (eller Skærm & knapper).

Vågne fra dvaletilstand

Du kan vække HTC One SV manuelt ved at trykke på TÆND/SLUK-knappen. Hvis du har konfigureret en låseskærm, skal du låse den op.
Bemærk: HTC One SV vågner automatisk, når du får et indkommende opkald.