SÅDAN KOMMER DU I GANG
Fingerbevægelser
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Fingerbevægelser

Brug fingerbevægelser til at bevæge dig rundt på startskærmen, åbne programmer, rulle igennem lister mm.

Trykke

• Når du vil vælge emner på skærmen, som f.eks. ikoner for programmer og indstillinger eller trykke på knapper på skærmen, skal du blot trykke på dem med din finger.
  • Når du har rullet ned ad en lang liste eller skærm (i programmer som f.eks. E-mail eller Kontakter), trykker du på statuslinjen for at hoppe direkte til toppen af skærmen.

Trykke og holde

Åbn de tilgængelige muligheder for et emne (f.eks. en kontakt eller et link på en webside) ved blot at trykke og holde på emnet.

Overføre eller glide

Glid hurtigt fingeren lodret eller vandret hen over skærmen for at komme til andre startsider, rulle igennem dokumenter mm.

Trække

Tryk og hold fingeren nede med lidt tryk, før du begynder at trække. Mens du trækker, må du ikke løfte fingeren, før du har nået målpositionen.

Stryge

Du kan bladre i skærmene ligesom når du glider, bortset fra at du skal glide din finger i lette, hurtige bevægelser, som f.eks. når du bevæger dig til højre eller venstre på startskærmen eller bladrer i kontakter eller meddelelseslister.

Trykke og bladre

På startskærmen kan du let flytte en widget eller et ikon fra en skærm til en anden.

Tryk og hold widget'en eller ikonet med en finger, og bladr skærmen hen til den nye placering med en anden finger.

Glid med to fingre

I nogle programmer, som f.eks. Galleri, SMS, E-mail eller webbrowseren, kan du sprede to fingre på skærmen for at zoome ind, når du ser på et billede eller en tekst.

Saml to fingre for at zoome ud af billedet eller teksten.

Glide med to fingre

• Glid ned fra statuslinjen med to fingre for at få adgang til Hurtigindstillinger.
  • I nogle programmer, som har sortering, som f.eks. E-mail eller Kontakter, kan du glide op eller ned med to fingre for at rulle igennem skærmen. Skærmen viser sorteringsrækkefølgen, og du kan let rulle til de ønskede oplysninger.

Fingerbevægelser med tre fingre

Glid op med tre fingre for at dele indhold, som f.eks. billeder, videoer og musik fra HTC One SV til dit fjernsyn eller højttalere.
Bemærk:
  • HTC-fingerbevægelser er aktiveret som standard, hvorved fingerbevægelsen med tre fingre kun er aktiv, når du deler indhold eller bruger HTC-programmer.
  • Du skal tilslutte HTC Media Link HD (sælges separat) til dit HDMI-fjernsyn for at kunne dele indhold.

Kan du ikke bruge multi-finger-bevægelser i dine programmer?

Det er fordi HTC-fingerbevægelser er aktiveret som standard. Dette gør, at HTC-fingerbevægelser er forbeholdt til deling af indhold eller til brug med HTC-programmer. Du kan heller ikke bruge multi-finger-bevægelser (bevægelser, som bruger tre fingre eller flere) til andre formål.
For at kunne bruge multi-finger-bevægelser i spil eller musikinstrumentprogrammer, skal du rydde valgmuligheden HTC-fingerbevægelser i Indstillinger > Skærm, fingerbevægelser & knapper (eller Skærm & knapper).

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-sv