Konfiguration af din nye telefon første gang

Når du tænder for din nye telefon førstegang, bliver du bedt om at konfigurere den. Gå igennem konfigurationen på enheden for at vælge din Internetforbindelse, vælg hvordan du vil konfigurere din nye telefon mm.
  • Vælg Konfigurer fra bunden for at konfigurere dine konti og personalisere din nye telefon fra computeren ved hjælp af tjenesten HTC Kom i gang.

Din telefon viser dig URL'en til HTC Kom i gang webstedet samt en parrekode. På computerens webbrowser skal du blot gå til URL'en og indtaste parrekoden for at starte din webkonfiguration. Du skal bruge en HTC-konto for at gemme dine konti og indstillinger på nettet og hente dem til din telefon.

• Hvis du allerede har udført HTC Kom i gang, før du tænder for din nye telefon, skal du blot hente din webkonfiguration. Vælg at importere indhold og vælg herefter Anvend HTC Introduktions opsætning.
  • Hvis du har indhold fra en gammel telefon, kan du vælge at foretage en direkte overførsel fra telefon-til-telefon.
  • For at gøre det lettere for dig at sikkerhedskopiere og gendanne indhold fra HTC One SV til en anden HTC-telefon i fremtiden, vælger du Sikkerhedskopier telefonen dagligt.
Bemærk:
  • Hvis du vil lære mere om HTC Introduktion og HTC-konto, kan du se Hjælp og Ofte stillede spørgsmål på HTC Introduktion webstedet (www.htcsense.com/help/).
  • Hvis du overførte indhold som f.eks. baggrund eller ringetone fra en gammel telefon, vil det ændre indstillinger på din nye telefon, hvis du bruger HTC Introduktion til at personalisere og hente den samme type indhold fra nettet.
  • Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Hvis du vil undgå datagebyrer, skal du deaktivere disse funktioner under Indstillinger. Få yderligere oplysninger om placeringstjenester i Tænde og slukke for placeringstjenester.