Batteri

Fjernelse af batteriet

Vigtigt: Før du bruger HTC One SV for første gang, skal du fjerne den tynde beskyttelsesfilm, der sidder under batteriet.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Løft batteriet ud af batterirummet med tommelen eller en finger.

Indsætte batteriet

Vigtigt: Brug kun de originale batterier, der lå i kassen, eller udskiftningsbatterier, som HTC anbefaler.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.

Oplade batteriet

Før du tænder og begynder at bruge HTC One SV, anbefales det at oplade batteriet.
Vigtigt:
  • Batteriet er allerede installeret i HTC One SV, når du modtager den. Der er indsat en tynd film mellem batteriet og rummet. Du skal fjerne denne film, før du kan oplade batteriet.
  • Brug kun den adapter og det USB-kabel, der fulgte med HTC One SV, når du oplader batteriet. Når batteriet er ved at være fladt, skal du bruge strømadapteren til opladning og ikke USB-kablet til din computer.
  • Fjern ikke batteriet fra HTC One SV, mens du oplader det med strømadapteren eller biladapteren.
  1. Indsæt den lille ende af USB-kablet i USB-stikket.
  2. Indsæt den anden ende af USB-kablet i strømadapteren.
  3. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Bemærk:
  • Som en sikkerhedsforanstaltning kan batteriet ophøre med at oplades, hvis det overophedes.
  • Når du er på Internet og oplader batteriet, kan HTC One SV blive lun. Dette er normalt.
  • Tag strømadapteren ud af stikkontakten, når du har opladet telefonen, da du derved sparer strøm.