microSIM-kort

HTC One SV bruger et microSIM-kort. microSIM-kortet indeholder dit telefonnummer, tjenesteoplysninger og hukommelse til lagring af kontakter i telefonbogen og/eller tekstmeddelelser.

Isætte microSIM-kortet

Vigtigt: Brug kun et standard microSIM-kort. Hvis du prøver at indsætte et mindre SIM-kort (som f.eks. et nanoSIM-kort med en adapter eller et modificeret SIM-kort), passer det muligvis ikke, og det kan medføre, at stikket bliver beskadiget.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Fjern først batteriet, før du indsætter microSIM-kortet.
  3. Indsæt microSIM-kortet hele vejen ind i SIM-kortrummet med dets guldkontaktflader nedad og det afskårne hjørne udad.
  4. Skub microSIM-kortet ind, til det klikker på plads.

Fjerne microSIM-kortet

Vigtigt: Sørg for at slukke for HTC One SV, før du fjerner microSIM-kortet.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Fjern batteriet.
  3. Skub microSIM-kortet ind for at skubbe det ud af stikket, og fjern det.