HTC One SV

1. TILBAGE
  2. START
  3. USB-stik
  4. SENESTE PROGRAMMER (kan konfigureres i menuen Indstillinger for at åbne menuen)
  5. LYDSTYRKE
  6. Meddelelses-LED
  7. Frontkamera
  8. Nærhedssensor
  9. TÆND/SLUK
  10. 3,5 mm headset-stik
Vigtigt:
  • Hvis du vil bruge en skærmprojektor, må du ikke tildække eller blokere nærhedssensoren. Køb en skærmbeskyttelse, der er designet til HTC One SV.
  • HTC One SV giver dig indbygget telefonlager, så du øjeblikkeligt kan tage billeder og video eller kopiere filer direkte. For at maksimere lagerpladsen til flere medier og filer skal du købe og indsætte et lagerkort.
  • HTC One SV fås i en version kun til 3G samt i en version til 3G og LTE, afhængig af telefonen samt af mobiloperatøren. Du skal bruge et LTE-abonnement for at bruge operatørens 4G LTE-netværk til stemmeopkald og datatjenester. Få yderligere oplysninger hos din udbyder.