Administration af dit dataforbrug

Hvis du har begrænset dataforbrug, er det vigtigt at holde styr på aktiviteter og programmer, som normalt sender og modtager data, som f.eks. surfe på nettet, synkronisere online-konti og sende e-mail eller dele statusopdateringer.

Her er nogle andre eksempler:

• Streaming af videoer og musik
  • Lytte til internetradio
  • Spille online-spil
  • Hente programmer, kort og filer
  • Opdatere programmer for at opdatere oplysninger og feeds
  • Overføre og sikkerhedskopiere dine filer til din online lagringskonto
  • Brug af HTC One S som et Wi-Fi-hotspot
  • Deling af din mobile dataforbindelse via USB-tethering

For at hjælpe dig med at spare på dataforbruget, kan du forbinde til et Wi-Fi netværk, når det er muligt og indstille dine online-konti og e-mails til at synkronisere mindre hyppigt.

Holde øje med dit dataforbrug

Hold øje med dit dataforbrug, så du ikke går over din månedlige begrænsning.
Bemærk: Dataforbruget, som måles af HTC One S kan variere med dit reelle dataforbrug.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  3. Tryk på Forbrug.
  4. På fanen Mobiltelefon skal du vælge Begræns mobildataforbrug for automatisk at deaktivere din dataforbindelse, når du har nået den indstillede grænse.

Træk derefter den rød linje for at indstille din månedlige datagrænse.

5. Vælg Advar mig om dataforbrug, og træk derefter den grøn linje for at aktivere en besked, inden du når din månedlig datagrænse.
  6. Tryk på Nulstil dataforbrug, og indstil derefter en dag i måneden, når din anvendelsescyklus skal nulstilles. Denne dato er normalt begyndelsen af din månedlige faktureringscyklus.
  7. Træk de vandrette linjemarkeringer for at se hvor meget data, du har brugt i en bestemt tidsperiode.
Tip: Hvis du forbinder HTC One S til et andet bærbartWi-Fi hotspot, skal du trykke på > Mobiltelefon hotspots for at forhindre, at baggrundsdata hentes, hvilket kan forårsage ekstra datagebyrer.

Visning af dataforbruget for programmer

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  3. Tryk på Forbrug.
  4. På fanen Mobiltelefon skal du trække de vandrette linjemarkeringer for at se hvor meget data, du har brugt i en bestemt tidsperiode.
  5. Rulle ned igennem skærmen for at se en liste over programmer og oplysninger om deres dataanvendelse.
  6. Tryk på et program for at se yderligere oplysninger.
Relaterede emner