PROGRAMMER & FUNKTIONER
Afinstallation af et program
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Afinstallation af et program

Hvis du ikke længere har brug for et program, du har hentet og installeret, kan du let afinstallere det.
Vigtigt: De fleste forhåndsinstallerede programmer kan ikke afinstalleres.
  1. På startskærmen trykker du på .
  2. Tryk og hold på det program, som du vil fjerne, og træk det så til .
Bemærk: Hvis du har købt et program i Play Butik, kan du afinstallere det og få pengene tilbagebetalt indenfor et begrænset tidsrum. Få mere at vide om tilbagebetalingspolitikken for betalte programmer ved at gå til Google Play hjælp.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s