Lytte til Internetradio med TuneIn

Direkte fra HTC Bil kan du lytte til radiostationer på Internet med TuneIn.
  1. Fra hovedpanelet glider du til venstre, indtil du ser panelet Musikprogrammer.
  2. Tryk på Internetradio. Du kan så:
    • Se efter tilgængelige stationer efter kategori.
    • Tryk på for at indtaste og søge efter stationer efter søgeord som f.eks. kunsternavn eller emne.
  3. Tryk på en station for at lytte til den.
Tip: For at sikre en jævn afspilning, indlæser TuneIn lyddata (buffering) til HTC One S, inden den afspiller den valgte station. For at indstille mængden af lyd, som skal indlæses, skal du trykke på og vælge en buffertid.