Tilføje eller redigere dine favorit videotjenester og -programmer

Tilføje eller redigere dine favorit videotjenester og -programmer

Ud over at se film, kan du bruge HTC Watch til at få hurtig adgang til dine favorit videotjenester og -programmer.
Vigtigt:
  • Tilgængeligheden af genvejene til favoritprogrammet afhænger af den region, din butik befinder sig i.
  • Du er muligvis nødt til at hente programmet først fra Google Play Butik.
  • Tryk på en genvej under afsnittet Ynglingsprogrammer på HTC Watch hovedskærmen for at åbne.
  • Hvis du vil redigere genvejslisten, trykker du på > Rediger ynglingsprogrammer, hvorefter du vælger eller rydder elementer.