LinkedIn for HTC Sense

Når du er logget ind på LinkedIn for HTC Sense, kan du se dine LinkedIn-kontakter og deres seneste opdateringer i programmet Kontakter. Du kan også dele dine opdateringer og tjekke posteringer fra dine forbindelser i Friend Stream.
Bemærk: Hvis du har programmet LinkedIn (forhåndsinstalleret eller hentet), vil det, at du logger ind på LinkedIn til HTC Sense ikke logge dig ind på programmet LinkedIn og omvendt. Hvis du vil bruge den samme LinkedIn-konto til begge, skal du logge ind på begge med de samme loginoplysninger.