Synkronisere dine bogmærker med computeren

Vigtigt:
  • Hvis du synkroniserer med bogmærker på Firefox version 3.0 eller senere, skal du først lukke webbrowseren, inden du synkroniserer.
  • Hvis der er konfliktende bogmærker på HTC One S og din computer, beholder HTC Sync Manager oplysningerne fra din computer.
  1. Tilslut HTC One S til din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Mere.
  3. Vælg Bogmærke, og klik derefter på Indstillinger.
  4. Vælg webbrowseren, som du vil synkronisere med HTC One S.
  5. Efter at du har indstillet de andre emner til synkronisering i HTC Sync Manager, skal du klikke på for at synkronisere dem alle på samme tid.

Når du synkroniserer bogmærker første gang, oprettes en favoritmappe kaldet HTC bogmærker på din computers webbrowser. Denne mappe indeholder bogmærker fra HTC One S.

Hvis du har bogmærker på din computer, som du ønsker at synkronisere med HTC One S, skal du gemme dem i mappen HTC bogmærker.