Synkronisering af kalenderbegivenheder

Konfigurer HTC Sync Manager til at synkronisere HTC One S med din Outlook Kalender eller Windows Kalender på din computer.

Du kan synkronisere HTC One S med følgende Outlook-versioner: Outlook 2003, Outlook 2007 og Outlook 2010.

1. Tilslut HTC One S til din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Mere.
  3. Vælg Kalender, og klik derefter på Indstillinger.
  4. Vælg det program, du vil synkronisere kalenderbegivenheder fra.
  5. Vælg fra hvilket tidspunkt du vil starte synkronisering af kalenderbegivenheder.
  6. I tilfælde, hvor der findes konfliktende data på HTC One S og din computer, skal du vælge hvilke data, du vil bevare.
  7. Efter at du har indstillet de andre emner til synkronisering i HTC Sync Manager, skal du klikke på for at synkronisere dem alle på samme tid.
Bemærk: Kun datafelter, som er i HTC One S Kalender vil blive synkroniseret.